Total Pageviews

Followers

Tuesday, June 22, 2010

contes mata menawan




contest mata menawan..dengar name contest pon dah best kan..hehe so kalau dah best jom la join ramai2..nak join click kt sini 
so mia pun nak mencuba nasib juga..ala macam korang juga mencuba nasib dalam contes mia juga so tidak salah mia ingin memasuki contes ini.. lagi-lagi bila tengok tuan punya contes..
WOW!! meletop..lawa seh macam hanis zalikha juga ada..cantik mata dia..
macam biasa pasti bersyarat.. 


syarat-syaratnya

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

  so kepada Nur Fatin Fatihah..  ini gambar yang ingin mia pamerkan

so apa keputusan anda? hee menawan ke? simple jee tak pakai makeup pon..
tapi tak tahulah menawan atau tidak..


owh terlupa pula nak tag orang..
so mia tag mereka ini

 diana doodle
kak shaa 
faazleeayu
 toodless :>

2 comments:

  1. lmbat lg kan tarikh luput dia? heeee..ade mase nant akak join..ceeee =)

    ReplyDelete

pages

1. 16. 17. 62. 63.