Total Pageviews

Followers

Sunday, October 3, 2010

Contes Gadis Sopan

mari cuba nasib =) jom mia jalan-jalan terjumpa satu blog ni dimana tuan tanah ada buat contes..


 

 y'all tekan gambar ni terus ke blognya =) 


Pada gadis2 yang nak masuk contest nie,senang je syarat yang ditetapkan oleh Cik Bulat nie


ini syarat-syaratnya :


1. Berbaju kurung.Xmo pakai jeans,skirt or pape ek.
2. Menampilkan gaya yang sopan ek.Tak mo la yg terkangkang ke,tergolek ke..Hehe.:P
3. Tak seksi.Da nama pun sopan,kalau seksi da tak sopan.Ye x??:)
4. Inform kat Cik Bulat tentang penyertaan ini ok.


maka dengan ini..

jeng...jeng..jeng


=.=''



>,<''


=*






tada...
hee amacam sopan kee? haha gedik je aku tak ape2
kita cuba jee kan..



owh lupa pulak

TARIKH PENYERTAAN SEHINGGA :
Isnin 11 Oktober 2010 12.00am





8 comments:

  1. pink, sama warna dgn baju raya arol tahun nie.
    btw, good luck yeah! :)

    ReplyDelete
  2. maaf. tolong btulkan tarikh ttup~

    ReplyDelete
  3. cik bulat : erk tarik bila?
    owh semalam last lah ??
    huhuu

    ReplyDelete
  4. saperakue : hahaha memang bajet ayu jex! ahah

    arol DSHW : erm, baju pink same kah?? huhu
    thnx

    ReplyDelete

pages

1. 16. 17. 62. 63.