Total Pageviews

Followers

Monday, August 16, 2010

contes BY kak Nadic

salam tengah hari ,

mia di jemput oleh pemilik contes untuk menyertai contes beliau..iaitu kak nadic .
sebelum  ini kak nadic pernah join contes yang mia anjurkan sebelum ini
dan sekarang mia pula join contes yang di anjurkan oleh die.. (mood happy) akak simpan hadiah untuk mia hee.. hee gurau saja kak.. if ada rezeki, mia menang.. adelah hadiah untuk mia kan , if tak ada.. tak mengapa . kita sudah berusaha. eyh mia dah melencong dah nie..terlupa pulak akan contes akak kita ni =.=''


CANTIK ITU SAYA KAMU
<3
 



syarat-syarat utk join contest "cantik itu kamu" adlh seperti berikut :  

  1. Follow dan add blog MawarPink dekat blogroll korang.
  2. Follow dan add blog Cantik Itu Kamu jugak.
  3. Letak banner Cantik Itu Kamu kat sidebar korang.
  4. Buat post dengan tajuk Cantik Itu Kamu Contest 4 you.
  5. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to mawarpink blog.
  6. Letakkan SATU sahaja gambar yang korang rasa cantik..xkisah la baju..beg..tudung..kereta..atau ape saje..diri anda yg dirasakan cantik pon boleh..xperlu nk terangkan..tapi ikut creativity masing2x..
  7. Leave  your entry  link kat comment in this entry utk mudahkan mawarpink check k.


act kan, mia dah kehabisan gambar... bukan kehabisan, tak ada gambar ,entahlah
------ NO COMENT -------  so mia letak gambar ini boleh??



ini picture masa mia ada dinner dengan maklang mia dekat Hotel Maya tapi makan dekat restoran Saloma dekat Ampang =P 

so akak macam mana?? erm, enthlah boleh ke ni akak??


2 comments:

  1. salam mia.. sweet nye pakai shawl g2.. good luck mia.. ^_^

    ReplyDelete

pages

1. 16. 17. 62. 63.