Total Pageviews

Followers

Thursday, August 12, 2010

contest-teman-sejati-by emieysandra

salam pagi malaysia,


lama rasanya tak update blog..maklumlah busy dengan study
ye la tu kaw study, =.=''.. apa khabar anda semua?? tadi mia bukak blog sekali tengok wow banyak mia di tag
tapi mianta maaf mia tak cukup tangan untuk update kesemuanya .. tetapi mia sangat berterima kasih dengan anda yang tag mia ni.. terima kasih sebab ingat mia (terharu ni) ..

ok lah mia di sini di tag oleh adik kuwh MILO. 
macam mana nak jOin contest ni??

jom tengOk syarat-syaratnya.

 

1. Mestilah seorang blogger

2. jadi follower kepada blog emieysandra..

3. buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan??

ye sudah jelas
 
-  tak kisah nak bergambar berapa orang pun, nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!

- Entri mestilah menarik yang menceritakan tentang kisah kamu dan teman kamu tu.

3.copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entri Contest Teman Sejati By Emieysandra

4. tag minimum kepada dua orang blOgger lain.
mia tag :


5. tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni..

6. cepat join sebelum 30 Ogos 2010

7. Dua peserta akan dipilih sebagai pemenang.


so mia letak gamba (jeng,jeng,jeng)









<3

gamba ini banyak memberi kenangan  <3
masa tu kami di rumah kawan , die buka open house
best pic tentang ni??
erm, might be the  our sexy but 
is the best pic ever!


thank's to my adik MILO
for tagging me..
this is the part of what i am waiting for..
and thank's to kak emieysandra
for this contez.



8 comments:

  1. thanks sudi jOin contest emieysandra..
    comel je gambar, ehhehehe

    accepted!
    nti tgk nme kat list contestant yer
    gudluck!
    ~_^

    ReplyDelete
  2. hee akak emieysandra :
    accepted??
    wah gumbiranya kuwh ^^
    terima kasih akak

    milo: hehe thnk'x adek

    ReplyDelete
  3. mia, gud luck utk contest nie.
    btw thanx tag akak. ^^

    ReplyDelete
  4. mia good luck!!
    gamba semua cun laa

    ReplyDelete
  5. thnk's akak2 kuwh..
    hee

    kak Nabil-A : ur wellcome =)

    to annoy : erm, thnk's btw

    ReplyDelete

pages

1. 16. 17. 62. 63.