Total Pageviews

Followers

Wednesday, August 25, 2010

saya mahu update blog tapi di belenggu rasa bersalah kerana exam tinggal lagi berapa minggu je, sedangkan diri masih termangu-manggu..TAPI,




.....kan dah terupdate blog wuwuwu....*rase bersalah rase bersalah*










ok la alang-alang dah terlanjur kata tu ada baiknye mia teruskan je niat untuk update blog ni (cover baik punye he...). takde apa nak cakapla kat korang kali ini, just nak ingatkan yang mia sit for  exam 22 november-berapa belas  Disember 2010 enth. tengok tu tarikh SPM pon tak comperm..=.='' (geleng kepala) 
so, apa lagi,  
ingat daku dalam doamu :').

oh ya, dulu-dulu masa korang SPM kan, (kenapa SPM, sebab dulu masa kecik2 menganggap SPM adelah penentu masa depan dan ajal maut, kalau tak dapat score SPM pasti rasa malu dan ingin mati dan berharap tak akan jumpa lagi rakan-rakan se-batch yang dapat result gempak, nehi nehi!  not ever! )   over seh orang pompuan kalau bercerita, suke je menyimpang dari jalan yang lurus -_-''. 
eyh itu kakak sedara mia yang cakap lah bukan mia yee...


Yang mana dulu keje menganjeng cikgu pon boleh nangis-nangis minta maaf sebab takut ilmu yang dibelajarnye tu tak berkat kan. Tak lupe jugak la yang bermaaf-maafan dengan member-member. Peluk nangis tak mau kalah. Mintak halal ilmu, makan minum sume la..kot kot  terKEBAS air membe ke..tak pon biskut HUP SENG membe ke kan hehehe..padahal 'kau memang sengaje kebas pon' hehe...e pasti rindu nanti zaman sekolah pulak nanti kan.......


ok ok back to the story, so kini exam akan  datang, mia ingat nak bring back the old memories la 'PMR' .. hee so kat sini sebenarnya mia nak mintak maaf la eh kat membe-membe fb, fs dan blog yang disayangi.. diatas tingkah laku dan bahasa mia yang kadang-kadang tak menentu ibarat misae mak shin chan kiki *pipi merah*.. mintak maaf jugak kepada sesiapa yang mia tak reply msg or comment eh..bukan sombong cuma tak tertanggung hehe (macam famous je kau) ..cuma bz la sket dengan masa depan..masa tidur....masa berjoli dengan rakan-rakan  ...alamak tercakap pulak.. apepon just nak bagitau yang i appreciate you all it much!


lepas tu, nak mintak maaf jugak kepada mereka-mereka yang diluar sana yang anti-legging di tempat awam teehee.. mintak maaf eh kerana telah menspoilkan hari anda tatkala anda tertengok gambar saye pakai legging di tempat awam. (ade ke? cakap sikit ade ke?) itu first tyme pakai tu, ingat macam okay sebab nampak ramai awek bertudung pakai legging. even i'm not bertudung like  the one yang bertudung ..little that i know yang ramai tak boleh terime. bagus jugak korang ni sebab concern pasal saya kan ;) time kasih kerana menegur benda yang tak baik dekat diri saya, at least i can get rid of it right away ! thanks again! tapi kepada yang menegur dengan kata-kata kesat tu ibarat macam kau sorang masuk syurga orang len masuk neraka, just to remind you, keep it to yourself you psycho! jangan ingat kau sorang je ada mulut yang berapi,  aku punye pengetahuan dalam bahasa-bahasa kesat ini pon boleh tahan jugak. jangan nak lempaq batu pastu sorok tangan. ada bran jumpa kat sempang petang ni kol 5 a der !! tengok-- baru je mintak maaf dah ajak gaduh balik haha :') hypocrite


inilah anak mak yang akan berjaya nanti
amin~ 







nampak sangat mia main-main kan..
tak serius =.=''

9 comments:

  1. yes akak (dengar cakap ni)
    i will thank's akak..
    doakan kejayaan mia

    ReplyDelete
  2. gud luck ye mia...belajar rajin2...ilmu tu la bekalan masa depan awk...

    ReplyDelete
  3. all the best Mia..
    smoga mndpt result yg mantop nt..
    Amin~ XD XD

    ReplyDelete
  4. mantop !
    amin~ doa-doakan kejayaan mia juga kak
    biar mantop gitu heee~

    ReplyDelete
  5. salam . mia . belajar rajin2 ye :)
    a very succeed f0r u , in evrythg tht you're strggle with . gambatte ! hee

    ReplyDelete
  6. gud luck mia...jgn malas2 k...t sndri nyesal...
    ngee...^_____^...chaiyok2...

    ReplyDelete
  7. yeah!
    nyewsal kemudian hari tak berguna..
    thank's akak..akak semua..

    mia sayang akak
    muaahh XD

    ReplyDelete

pages

1. 16. 17. 62. 63.