Total Pageviews

Followers

Wednesday, October 26, 2011

happy deepavali to those yang celebrate deepaali

Salam pagi you guy's :)
bangun pagi, ingat nak pergi jogging, hahahha dah terleka depan Lappy, lupe nak pergi jogging.

actually,  hahah semalam i ade post one video dekat Facebook, but act, i dah tersalah masukkan, err that video yang i post tu.. urrrrrhh!!  not that 1, malunyeee * ahahahhha tu rosak, cakap pon tak habis. -.-

nieyh video yang Final* wah2 dah macam apa dah, siap ada final ..



video
nieyh cuma, main-main belaka, kalau tak suka.. anda boleh berundur dari sini


ini lah video yang sepatutnya i post dekat FB, tapi lain yang i 'ter'post -.-''  so BTW, how's the celebration? have fun, with the Bunga Api? erm, keyh la you guy's , don't have idea today- Toodles


To Mr, J: aku dengar kau masuk club lagi lepas ni aku taknak tweet dengan kau lagi.. Ok?

No comments:

Post a Comment

pages

1. 16. 17. 62. 63.