Total Pageviews

Followers

Sunday, October 9, 2011

what a board

Penah tak bile korang online, pastu dah bosan melayan those social networking sites - Facebook and MySpace ada lagi kah? then  dah bosan tengok YouTube dan dah bosan chatting dgn kwn kt YM? Then apa korang buat? skyping?

Well, if me then, saya suka google those motivational and inspirational quotes. You know, just to gain motivation dalam diriku ini.
Kadangkala lirik2 dalam sesebuah lagu pun boleh jadi motivation. Guest what?  Sebagai contoh, lirik lagu Fix You from Coldplay, lirik lagu Little Wonders from Rob Thomas (OST cartoon Meet The Robinsons) dan jugak lirik lagu Invincible from my favourite band, MUSE. “Follow your insticts.. Whatever they say your soul’s unbreakble..” =)

Tonight, the same situation happened AGAIN. Masa tengah-tangah google2 quotes tu, terjumpa nama Dr. Seuss and his inspirational quotes. Dr. Seuss? Nama macam familiar gile!  Saya pon search about him kat Wiki, rupanya Dr. Seuss is an American writer and cartoonist, most widely known for his children’s books. Some of the books dah jadi motion picture dah pon. Namely, The Cat in The Hat. DUH! =.=’

erm, act there's nothing to say, just nak hilang kan bosan je, btw Toodles ~

2 comments:

  1. Nice . Follow what ur heart told u . : ) .

    (haikal)

    ReplyDelete

pages

1. 16. 17. 62. 63.